TUE TYÖTÄMME JA LAHJOITA

Tue ihmiskauppaa ehkäisevää työtämme Nigeriassa ja Suomessa tekemällä tilisiirto tilille FI74 5780 0720 4858 90 (FinnWID – Naiset kehitystyössä ry) (BIC-koodi OKOYFIHH). Kirjoita maksun viestiin ”Toisenlaisia tarinoita”.

Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePayn avulla. MobilePay on helppo, nopea ja turvallinen tapa lahjoittaa. Toimi näin: 

1) Avaa MobilePay-sovellus ja kirjaudu sisään.

2) Syötä haluamasi lahjoitussumma.

3) Paina “Valitse vastaanottaja”, syötä numero 47906 ja valitse “Jatka”.

4) Hyväksy maksu pyyhkäisemällä näytön alareunasta.

Kiitos kun tuet ihmiskaupan vastaista työtämme! 

Lahjoittamalla tuet toimintaamme

FinnWID aloitti vuonna 2018 yhteistyön ihmiskauppaa ehkäisevän Edo State NGO Coalition Against Trafficking in Persons (ENCATIP) -järjestökoalition kanssa. ENCATIP toimii Benin Cityssä, Edon maakunnassa Nigeriassa ja koalition järjestöt tekevät ihmiskauppaa ehkäisevää työtä, kuten tiedotus- ja koulutustoimintaa.

FinnWIDin ja ENCATIPin yhteistyö keskittyy tyttöjen ja nuorten naisten työllisyyttä ja koulutusmahdollisuuksia parantavaan toimintaan. Toimeentulomahdollisuuksien puute on keskeinen syy sille, että nuoret naiset lähtevät ihmiskauppiaiden mukana Eurooppaan ja päätyvät usein prostituutioon ja velkavankeuteen.

Suomessa FinnWID tekee tiedotus- ja gloabaalikasvatustyötä, jolla lisätään ymmärrystä ihmiskaupasta ja sen syistä ja seurauksista. Tiedotustyöllä pystytään vaikuttamaan sekä ihmiskaupan uhrien asemaan Suomessa että pitkällä tähtäimellä rakenteisiin, jotka ajavat nuoria naisia ihmiskaupan uhriksi Nigeriasta.

Tule tekemään toisenlaisia tarinoita ja lahjoita! Haluamme olla tekemässä maailmaa, jossa naisilla on kestäviä tapoja työllistää itsensä, eikä yhdenkään naisen tai tytön tarvitse lähteä ihmiskauppiaan matkaan.

Rahankeräyslupa

FinnWID aloitti varojen keruun Nigerian työn tueksi vuonna 2018 (valtakunnallinen rahankeräyslupa RA/2017/1275). Vuoden 2018 aikana sekä huhtikuun 2019 loppuun mennessä kerätyt varat tullaan käyttämään nuorten naisten toimeentulon ja koulutuksen tukemiseen Nigeriassa.

Ajalle 1.1.2019-31.12.2020 Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2018/1095 on voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Toukokuusta 2019 lähtien kerätyt varat käytetään yhteistyöhön ENCATIP-järjestökoalition kanssa. Rahoilla tuetaan naisten ja tyttöjen koulutus- ja toimeentulomahdollisuuksia Nigeriassa Edon maakunnassa. Lisäksi kerätyillä varoilla aktivoidaan ihmisiä mukaan ihmiskaupan vastaiseen työhön ja rahoitetaan FinnWIDin viestintä ja globallikasvatustyötä Suomessa.