TUE TYÖTÄMME JA LAHJOITA

Voit tukea ihmiskauppaa ehkäisevää ja nuorten naisten toimeentulomahdollisuuksia parantavaa toimintaa lahjoituksella. Tuet työtämme tekemällä tilisiirron tilille FI74 5780 0720 4858 90 (FinnWID – Naiset kehitystyössä ry) (BIC-koodi OKOYFIHH). Kirjoita maksun viestiin ”Toisenlaisia tarinoita”. (Rahankeräysluvan numero: RA/2018/1095, voimassa koko Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata 1.1.-31.12.2020.) 

Keräämme parhaillaan varoja tyttöjen ja nuorten naisten työllisyyttä ja koulutusmahdollisuuksia parantavaan toimintaan Edon maakunnassa Nigeriassa. Toimeentulomahdollisuuksien puute on keskeinen syy sille, että nuoret naiset lähtevät ihmiskauppiaiden mukana Eurooppaan ja päätyvät usein prostituutioon ja velkavankeuteen.

FinnWID on aloittanut vuonna 2018 yhteistyön ihmiskauppaa ehkäisevän Edo State NGO Coalition Against Trafficking in Persons (ENCATIP) -järjestökoalition kanssa. ENCATIP toimii Benin Cityssä ja  koalition järjestöt tukevat nuorten naisten kouluttautumista ja toimeentuloa järjestämällä koulutusta, ohjausta ja neuvontaa. Kaikki keräämämme varat käytetään ENCATIPin tärkeän toiminnan tukemiseen. Kevään 2018 aikana suunnittelemme yhdessä ENCATIPin kanssa toimintakokonaisuuden, joka mahdollistetaan keräämillämme lahjoituksilla.

Tule tekemään toisenlaisia tarinoita ja lahjoita! Haluamme olla tekemässä maailmaa, jossa naisilla on kestäviä tapoja työllistää itsensä, eikä yhdenkään naisen tai tytön tarvitse lähteä ihmiskauppiaan matkaan.