Toisenlaisia tarinoita -kävelykierrokset kertovat naisten historiasta helsingin kalliossa

FinnWIDin vapaaehtoiset ovat järjestäneet vuodesta 2018 Helsingin Kalliossa kaupunkikävelyitä, joilla tutustutaan naisten ja tasa-arvotyön historiaan. Suositut Toisenlaisia tarinoita -kävelykierroksemme jatkuvat myös kesällä 2019!  Kävelyille ovat tervetulleita mukaan kaikki kiinnostuneet. 

  • KESÄLLÄ 2019 JÄRJESTETÄÄN NELJÄ KÄVELYKIERROSTA:
  • LA 27.7. klo 14.00 - 16.00
  • LA 3.8. klo 14.00 -16.00
  • KE 14.8. klo 17.30- 19.30
  • TO 22.8 klo 17.30 -19.30

Kävelykierroksen hinta on 10 euroa/henkilö. Kävelyiden tuottoilla rahoitamme ihmiskaupan vastaista työtämme.

Lue lisätietoa  kävelykierrokselle osallistumisesta Facebookissa ja www.finnwid.fi/tapahtumat/.

pidetyt kävelykierroksemme KERTOVAT ARJEN JA MUUTOKSEN HISTORIAA

Kaupunkikävelymme ovat opastettuja kierroksia, joilla tutustutaan kiinnostavien paikkojen, ilmiöiden tai henkilöiden historiaan. Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyillä aiheena on Helsingin Kallion alueella vaikuttaneet lähihistorian naiset yhteiskunnallisen muutoksen tekijöinä. 

Kaupunkikävelyt FinnWID 2019

Kallion kaduilla ovat aikain saatossa astelleet niin varakkaat säätyläisrouvat kuin sitkeästi uudistuksia ajaneet työläisfriidut. FinnWIDin kierroksella kuullaankin hyvin erilaisia tarinoita aina taiteilijakohtaloista politiikan uranuurtajien uskomattomiin saavutuksiin. Työläiskortteleiden historiaan kuuluvat myös tarinat arjesta ja eriarvoisuudesta. Reitillämme pääset kuulemaan myös näitä, toisenlaisia, naisten tarinoita!

Olemme järjestäneet kävelyitä kesästä 2018 alkaen, ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Kierroksillemme osallistui kesän 2018 aikana yli 300 kävijää. Kävelykierrokset on suunniteltu vapaaehtoistyönä, ja niiden oppaina toimivat koulutetut vapaaehtoiset.

”Kiitos tosi hyvästä ja mielenkiintoisesta kävelykierroksesta Kalliossa. Paljon uutta ja tärkeää tietoa maamme historiasta ja naisten aseman tärkeys sodan jälkeisessä Suomessa tuli hyvin esille. Ilma ihan paras. Hyvät oppaat, jokainen oma persoonansa. Suosittelen.”
Toisenlaisia tarinoita kaupunkikävelyt
  • Oletko kiinnostunut yksityiskierroksesta vaikkapa työ- tai kaveriporukalle? Kysy mahdollisuuksista varata yksityiskierros: info@finnwid.fi