Toisenlaisia tarinoita -kävelykierrokset kertovat naisten historiasta helsingin kalliossa

Toisenlaisia tarinoita -kävelykierroksillamme tutustutaan naisten ja tasa-arvotyön historiaan Helsingin Kalliossa. Paljon kiitosta saaneille kierroksillemme osallistui kesän 2018 aikana yli 200 kävijää. Kävelyjen tuotoilla rahoitamme ihmiskaupan vastaista työtämme. Kesän jälkeen toteutamme kävelykierroksia tilauksesta.

Toisenlaisia tarinoita kaupunkikävelyt

Kaupunkikävelyllä tarkoitetaan opastettua kävelykierrosta, jolla tutustutaan kiinnostavien paikkojen, ilmiöiden tai henkilöiden historiaan. Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyillä aiheena on Helsingin Kallion alueella vaikuttaneet lähihistorian naiset yhteiskunnallisen muutoksen tekijöinä. Kierroksella kuullaan monenlaisten naisten tarinoita aina taiteilijakohtaloista hyvinvointipalveluiden uranuurtajien saavutuksiin.

Olemme järjestäneet kävelyitä kesästä 2018 alkaen, ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion. Parhaimmillaan kierroksilla on ollut kuulijoita useita kymmeniä. Kävelykierrokset on suunniteltu vapaaehtoistyönä, ja niiden oppaina toimivat koulutetut vapaaehtoiset. Olemme saaneet kehuja niin kiinnostavasta sisällöstä kuin osaavista oppaistamme.

”Kiitos tosi hyvästä ja mielenkiintoisesta kävelykierroksesta Kalliossa. Paljon uutta ja tärkeää tietoa maamme historiasta ja naisten aseman tärkeys sodan jälkeisessä Suomessa tuli hyvin esille. Ilma ihan paras. Hyvät oppaat, jokainen oma persoonansa. Suosittelen.”
Toisenlaisia tarinoita kaupunkikävelyt

Kysyttyjä kävelyitä järjestetään myös tulevina kesinä. Kaikille avointen kierrosten ajankohdista ilmoitetaan FinnWIDin viestintäkanavissa. Syksyn ja kevään aikana järjestämme mahdollisuuksien mukaan yksityiskierroksia tilauksesta.

Kierroksen hinta on 10 euroa per osallistuja ja minimiveloituksemme yksityiskierroksesta on 100 euroa. Kävelykierros sopii hyvin vaikkapa ystäväporukalle lauantaipäivän viettoon tai työpaikan virkistyspäivään. Toisenlaisia tarinoita -kävelyiden tuotoilla rahoitetaan muun muassa vaikuttamistyötämme ja hankkeidemme omarahoitusosuuksia. 

  • Varaa yksityiskierros! Ota yhteyttä info@finnwid.fi.