Hallitus 2020

hallituksen yhteystiedot: info@finnwid.fi

Anne Pauna

Anne Pauna

puheenjohtaja

Anne Pauna on vaikuttamistoiminnalle sydämensä menettänyt ensihoitaja, jota kiinnostaa erityisesti terveys ja kriisinhallinta globaalissa kontekstissa.

Anna Kuokkanen FinnWID

Anna Kuokkanen

varapuheenjohtaja

Anna Kuokkanen on visuaalisesta viestinnästä innostuva sosiologi ja valokuvaaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaan sekä maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin.

Liisa Nerg

varapuheenjohtaja

Liisa Nerg on järjestökentällä työskentelevä valtiotieteiden maisteri, jota motivoi tyttöjen ja naisten aseman ja toimeentulon parantaminen. Liisaa kiinnostaa myös rahoitushakemusten kirjoittaminen.

Heidi Lehtonen

taloudenhoitaja

Heidi on yhteiskuntatieteilijä ja sielultaan maailmanparantaja, jolle etenkin kestävä kehitys ja tasa-arvo ovat tärkeitä teemoja. Heidi on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2019 lähtien ja ollut muun muassa mukana järjestön viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mervi Patosalmi

mervi patosalmi

sihteeri

Mervi on tasa-arvoasioiden ammattilainen, jolle tärkeitä asioita ovat naisten ja tyttöjen oikeudet sekä sukupuolten välinen tasa-arvo niin Suomessa kuin maailmallakin.

Erna Alitalo FinnWID puheenjohtaja

Erna Alitalo

hallituksen jäsen

Erna on sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin kysymyksiin erikoistunut valtiotieteiden maisteri, joka innostuu erilaisista kehittämistehtävistä

FinnWID logo

Virpi Vepsäläinen

hallituksen jäsen

Virpi on järjestötyön ja yhteiskehittelyn ammattilainen, jonka mielestä maailma paranee yhdessä intoilemalla ja päättömiäkin ideoita kokeilemalla.

FinnWID logo

Janette Sorsimo

hallituksen jäsen

Kuva_Laura Kirjokivi

Laura Kirjokivi

hallituksen varajäsen

Laura on pyöräilevä ihmiskauppa-aktivisti. Laura on pyöräillyt oman projektinsa Riding for Hope tiimoilta kahtena kesänä peräkkäin Euroopan halki lisätäkseen tietoisuutta naisiin kohdistuvasta ihmiskaupasta ja toteuttanut samalla kaksi onnistunutta joukkorahoituskampanjaa.

Elina Hiipakka FinnWID hallitus

Elina Hiipakka

hallituksen varajäsen

Elina on sosiaalitieteilijä, joka on kiinnostunut laajasti ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Elina on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2017. FinnWIDissä Elina on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä.

FinnWID logo

Iina Hakola

hallituksen varajäsen

Iina on jälkikolonialistisesta historiasta ja viestinnästä kiinnostunut filosofian maisteri sekä intohimoinen liikunnanohjaaja. Iina on ollut mukana FinnWIDissä syksystä 2019 lähtien. FinnWIDissä Iina on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa järjestön viestintää.

FinnWID logo

Teija Kanerva-Mbengue

hallituksen varajäsen

Teija on järjestötyöhön suuntautunut yhteisöpedagogi, joka työskentelee maahan muuttaneiden palveluohjaajana kuntasektorilla. Teijalle tärkeitä teemoja ovat myös etenkin ihmisoikeustyö ja globaalikasvatus.

FinnWID logo

Leena Koivisto

hallituksen varajäsen

Leena on valtiotieteilijä, jolle tärkeitä teemoja ovat erityisesti kestävän kehityksen ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistäminen. Vapaa-ajallaan Leena hioo ensiapu- ja ensihuoltotaitojaan, kehittää globaalikasvatusta ja edistää naisten oikeuksia järjestökentällä.