Hallitus 2023

hallituksen yhteystiedot: info@finnwid.fi

Sofia Olin_pieni

sofia olin

puheenjohtaja

Sofia on valtiotieteiden opiskelija, joka on kiinnostunut ihmisoikeuksien ja tasa-arvon globaalista edistämisestä.

Heidi Lehtonen

taloudenhoitaja

Heidi on yhteiskuntatieteilijä ja sielultaan maailmanparantaja, jolle etenkin kestävä kehitys ja tasa-arvo ovat tärkeitä teemoja. Heidi on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2019 lähtien ja ollut muun muassa mukana järjestön viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

4C72E19E-4E24-4B5A-AF8F-895F8903A733_1_201_a

Sanna Ruuskanen

sihteeri

Sanna on valtiotieteiden opiskelija, jota kiinnostaa erityisesti siirtolaisuuteen sekä ihmisoikeuksiin liittyvät teemat.

Anna Kuokkanen FinnWID

Anna Kuokkanen

hallituksen jäsen

Anna on visuaalisesta viestinnästä innostuva sosiologi ja valokuvaaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaan sekä maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin.

Erna Alitalo FinnWID puheenjohtaja

Erna Alitalo

hallituksen jäsen

Erna on sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin kysymyksiin erikoistunut valtiotieteiden maisteri, joka innostuu erilaisista kehittämistehtävistä.

Elina Hiipakka FinnWID hallitus

Elina Hiipakka

hallituksen jäsen

Elina on sosiaalitieteilijä, joka on kiinnostunut laajasti ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Elina on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2017. FinnWIDissä Elina on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä.

Itohan Okundaye, 30, ihmiskaupasta selviytyjä

ITOHAN OKUNDAYE

hallituksen asiantuntijajäsen

Itohan toimii asiantuntijana FinnWIDin ihmiskauppaa ehkäisevässä työssä. FinnWIDin Toisenlaisia tarinoita kampanja syntyi hänen aloitteestaan. Itohan toimii myös Etyjin kansainvälisessä ihmiskaupasta selviytyneiden valtuustossa.