työntekijät

Anna Kuokkanen FinnWID

Anna Kuokkanen

Projektikoordinaattori, Toisenlaisia tarinoita -hanke.  

anna.kuokkanen@finnwid.fi    +358407399391

Anna Kuokkanen on visuaalisesta viestinnästä innostuva sosiologi ja valokuvaaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaan sekä maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin.

Hallitus

hallituksen yhteystiedot: info@finnwid.fi

Erna Alitalo FinnWID puheenjohtaja

Erna alitalo

puheenjohtaja

Erna on sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin kysymyksiin erikoistunut valtiotieteiden maisteri, joka innostuu erilaisista kehittämistehtävistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elina Kutramoinen

varapuheenjohtaja

Elina on ihmisoikeuksista ja kansalaistoiminnasta syttyvä valtiotieteiden maisteri, joka työskentelee siirtolaisuus- ja kotoutumiskysymysten parissa ja on tällä hetkellä vanhempainvapaalla. FinnWIDissä Elina vastaa järjestön yleisestä viestinnästä. 

Kuva_TommiKauppinen

Tommi Kauppinen

taloudenhoitaja

Tommi on tekniikan tohtori ja tuli mukaan toimintaan vuoden 2017 keväällä hoitamaan FinnWIDin raha-asioita. Tommi on kiinnostunut oikeudenmukaisuudesta ja tässä yhteydessä globaalin etelän ja erityisesti Nigerian vaihtelevista olosuhteista.

Kuva_Laura Kirjokivi

Laura Kirjokivi

sihteeri

Laura on pyöräilevä ihmiskauppa-aktivisti. Laura on pyöräillyt oman projektinsa Riding for Hope tiimoilta kahtena kesänä peräkkäin Euroopan halki lisätäkseen tietoisuutta naisiin kohdistuvasta ihmiskaupasta ja toteuttanut samalla kaksi onnistunutta joukkorahoituskampanjaa.

Elina Hiipakka FinnWID hallitus

Elina Hiipakka

hallituksen jäsen

Elina on sosiaalitieteilijä, joka on kiinnostunut laajasti ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Elina on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2017. FinnWIDissä Elina on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä.

finn logo uusi2

Teija Kanerva-Mbengue

hallituksen jäsen

Teija on järjestötyöhön suuntautunut yhteisöpedagogi, joka työskentelee maahan muuttaneiden palveluohjaajana kuntasektorilla. Teijalle tärkeitä teemoja ovat myös etenkin ihmisoikeustyö ja globaalikasvatus.

Kati Kataja FinnWID hallitus

Kati Kataja

hallituksen varajäsen

Kati on sosiologi, jolle tärkeitä ja läheisiä kysymyksiä ovat kulttuurien kohtaaminen, ihmisoikeudet ja sukupuolten välinen tasa-arvo. Järjestötoiminnan lisäksi Kati  työskentelee näihin teemoihin liittyvien tutkimushankkeiden parissa.

Elina Pohjolainen FinnWID hallitus

Elina Pohjonen

hallituksen varajäsen

Elina on kulttuurintutkimukseen, kieliin ja pedagogiaan erikoistunut järjestötyöntekijä, joka syttyy yhdenvertaisuuden edistämisestä, aidoista kohtaamisista ja yhteistyöstä. FinnWIDissä Elina on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä. 

finn logo uusi2

Virpi Vepsäläinen

hallituksen varajäsen

Virpi on järjestötyön ja yhteiskehittelyn ammattilainen, jonka mielestä maailma paranee yhdessä intoilemalla ja päättömiäkin ideoita kokeilemalla. Virpi on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä. 

Ella Virtanen FinnWID hallitus

Ella Virtanen

hallituksen varajäsen

Ella on valtiotieteilijä, jolle tärkeitä teemoja ovat erilaiset ihmisoikeus- ja tasa-arvokysymykset. FinnWIDin toiminta innosti Ellan mukaan vuonna 2017.

Saija Sambou FinnWID hallitus

Saija Sambou

hallituksen varajäsen

Saija on kriminaalipolitiikan ja rikoksentorjunnan ammattilainen. Saija on myös kansalaisaktivisti ja vapaaehtoistyöntekijä Länsi-Afrikassa toimivissa kehitysyhteistyöjärjestöissä, joissa fokus tyttöjen ja naisten aseman parantamisessa. 

Tuuli Vilhunen FinnWID hallitus

Tuuli Vilhunen

hallituksen varajäsen

Tuuli on sosiologi ja tutkija. FinnWIDin vapaaehtoisena Tuuli on toiminut vuodesta 2017. Vuonna 2018 Tuuli on toteuttanut FinnWIDin nettisivu-uudistusta.