Hallitus 2022

hallituksen yhteystiedot: info@finnwid.fi

Anna Kuokkanen FinnWID

Anna Kuokkanen

puheenjohtaja

Anna on visuaalisesta viestinnästä innostuva sosiologi ja valokuvaaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaan sekä maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin.

4C72E19E-4E24-4B5A-AF8F-895F8903A733_1_201_a

Sanna Ruuskanen

varapuheenjohtaja

Sanna on valtiotieteiden opiskelija, jota kiinnostaa erityisesti siirtolaisuuteen sekä ihmisoikeuksiin liittyvät teemat.

Sofia Olin_pieni

sofia olin

varapuheenjohtaja

Sofia on valtiotieteiden opiskelija, joka on kiinnostunut ihmisoikeuksien ja tasa-arvon globaalista edistämisestä.

Heidi Lehtonen

taloudenhoitaja

Heidi on yhteiskuntatieteilijä ja sielultaan maailmanparantaja, jolle etenkin kestävä kehitys ja tasa-arvo ovat tärkeitä teemoja. Heidi on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2019 lähtien ja ollut muun muassa mukana järjestön viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mervi Patosalmi

mervi patosalmi

sihteeri

Mervi on tasa-arvoasioiden ammattilainen, jolle tärkeitä asioita ovat naisten ja tyttöjen oikeudet sekä sukupuolten välinen tasa-arvo niin Suomessa kuin maailmallakin.

Erna Alitalo FinnWID puheenjohtaja

Erna Alitalo

hallituksen jäsen

Erna on sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin kysymyksiin erikoistunut valtiotieteiden maisteri, joka innostuu erilaisista kehittämistehtävistä.

Elina Hiipakka FinnWID hallitus

Elina Hiipakka

hallituksen jäsen

Elina on sosiaalitieteilijä, joka on kiinnostunut laajasti ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Elina on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2017. FinnWIDissä Elina on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä.

Emma Lipasti

hallituksen jäsen

Emma on järjestökentällä maahanmuuton ja pakolaisuuden parissa työskentelevä kansainvälisten suhteiden maisteri, jolle tärkeitä teemoja ovat ihmisoikeudet, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo.

Itohan Okundaye, 30, ihmiskaupasta selviytyjä

ITOHAN OKUNDAYE

hallituksen asiantuntijajäsen

Itohan toimii asiantuntijana FinnWIDin ihmiskauppaa ehkäisevässä työssä. FinnWIDin Toisenlaisia tarinoita kampanja syntyi hänen aloitteestaan. Itohan toimii myös Etyjin kansainvälisessä ihmiskaupasta selviytyneiden valtuustossa.

Liisa Nerg

hallituksen varajäsen

Liisa on järjestökentällä työskentelevä valtiotieteiden maisteri, jota motivoi tyttöjen ja naisten aseman ja toimeentulon parantaminen. Liisaa kiinnostaa myös rahoitushakemusten kirjoittaminen.

Elina Kutramoinen

hallituksen varajäsen

Elina on valtiolla työskentelevä maahanmuuton ja viestinnän osaaja. Elina on ollut FinnWIDissä mukana jo kohta vuosikymmenen ja uskoo, että jokainen voi toimia globaalin tasa-arvon edistämisen eteen.

FinnWID logo

Jonna roos

hallituksen varajäsen

Jonna on yhteiskuntatieteilijä, seksuaalikasvattaja ja opetusalan ammattilainen. Koulutus on kaikkien perusoikeus ja avain ihmisten globaaliin yhdenvertaisuuteen ja hyvinvointiin. Seksuaalioikeudet ovat ihmisoikeuksia ja kuuluvat kaikille.