Hallitus

hallituksen yhteystiedot: info@finnwid.fi

Erna Alitalo FinnWID puheenjohtaja

Erna alitalo

puheenjohtaja

Erna on sukupuolten tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyviin kysymyksiin erikoistunut valtiotieteiden maisteri, joka innostuu erilaisista kehittämistehtävistä.

Anna Kuokkanen FinnWID

Anna Kuokkanen

varapuheenjohtaja

Anna Kuokkanen on visuaalisesta viestinnästä innostuva sosiologi ja valokuvaaja, joka haluaa vaikuttaa erityisesti naisten ja tyttöjen asemaan sekä maahanmuuttoon liittyviin kysymyksiin.

FinnWID logo

Pauliina SiLLfors

varapuheenjohtaja

Kuva_TommiKauppinen

Tommi Kauppinen

taloudenhoitaja

Tommi on tekniikan tohtori ja tuli mukaan toimintaan vuoden 2017 keväällä hoitamaan FinnWIDin raha-asioita. Tommi on kiinnostunut oikeudenmukaisuudesta ja tässä yhteydessä globaalin etelän ja erityisesti Nigerian vaihtelevista olosuhteista.

Kuva_Laura Kirjokivi

Laura Kirjokivi

sihteeri

Laura on pyöräilevä ihmiskauppa-aktivisti. Laura on pyöräillyt oman projektinsa Riding for Hope tiimoilta kahtena kesänä peräkkäin Euroopan halki lisätäkseen tietoisuutta naisiin kohdistuvasta ihmiskaupasta ja toteuttanut samalla kaksi onnistunutta joukkorahoituskampanjaa.

Elina Hiipakka FinnWID hallitus

Elina Hiipakka

hallituksen jäsen

Elina on sosiaalitieteilijä, joka on kiinnostunut laajasti ajankohtaisista yhteiskunnallisista asioista. Elina on ollut mukana FinnWIDin toiminnassa syksystä 2017. FinnWIDissä Elina on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä.

FinnWID logo

Virpi Vepsäläinen

hallituksen jäsen

Virpi on järjestötyön ja yhteiskehittelyn ammattilainen, jonka mielestä maailma paranee yhdessä intoilemalla ja päättömiäkin ideoita kokeilemalla. Virpi on ollut suunnittelemassa ja koordinoimassa Toisenlaisia tarinoita -kaupunkikävelyjä. 

FinnWID logo

Elina Mäkilä

hallituksen jäsen

FinnWID logo

Teija Kanerva-Mbengue

hallituksen varajäsen

Teija on järjestötyöhön suuntautunut yhteisöpedagogi, joka työskentelee maahan muuttaneiden palveluohjaajana kuntasektorilla. Teijalle tärkeitä teemoja ovat myös etenkin ihmisoikeustyö ja globaalikasvatus.

FinnWID logo

Mimmu paajanen

hallituksen varajäsen

Mimmu on ekonomi ja ihmisoikeuksien maisteri, jolle tärkeitä teemoja ovat ihmiskaupan ehkäiseminen sekä naisten ja tyttöjen asema. FinnWIDin ihmiskaupan vastainen työ innosti Mimmun mukaan toimintaan keväällä 2019. 

FinnWID logo

mervi patosalmi

hallituksen varajäsen

Mervi on tasa-arvoasioiden ammattilainen, jolle tärkeitä asioita ovat naisten ja tyttöjen oikeudet sekä sukupuolten välinen tasa-arvo niin Suomessa kuin maailmallakin.

FinnWID logo

Rosa natri

hallituksen varajäsen

Saija Sambou FinnWID hallitus

Saija Sambou

hallituksen varajäsen

Saija on kriminaalipolitiikan ja rikoksentorjunnan ammattilainen. Saija on myös kansalaisaktivisti ja vapaaehtoistyöntekijä Länsi-Afrikassa toimivissa kehitysyhteistyöjärjestöissä, joissa fokus tyttöjen ja naisten aseman parantamisessa. 

Tuuli Vilhunen FinnWID hallitus

Tuuli Vilhunen

hallituksen varajäsen

Tuuli on sosiologi. Hän toimii parhaillaan tutkijana sekä media- ja järjestötehtävissä. FinnWIDin vapaaehtoisena Tuuli on toiminut vuodesta 2017. Vuonna 2018 Tuuli on toteuttanut FinnWIDin nettisivu-uudistusta.