Tule kanssamme tekemään merkittävää työtä naisten toimijuuden edistämiseksi — FinnWID hakee kehittämishaluista ja innostavaa puheenjohtajaa

FinnWID – Naiset kehitystyössä ry on näkyvä ja aktiivinen vapaaehtoisten ylläpitämä sukupuolten tasa-arvoa ja naisten toimijuutta ajava järjestö. Tällä hetkellä FinnWID keskittyy ihmiskauppaa ehkäisevään työhön Suomessa ja Nigeriassa. Järjestössä toimii 14 henkinen hallitus ja noin 30 aktiivista vapaaehtoista. 

Nyt haemme joukkoomme innovatiivista kehittäjää ja taitavaa koordinaattoria puheenjohtajan tehtävään. Toivomme, että sinulla on hyvä ymmärrys yhdistystoiminnasta, erilaisten prosessien johtamisesta ja vapaaehtoistyön koordinoinnista. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vastuullinen työote.

Puheenjohtajana tehtäväsi on johtaa ja kehittää järjestön toimintaa yhteistyössä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa. 

Pystyt itse vaikuttamaan paljon siihen, mihin suuntaan järjestö kulkee ja millaisiksi omat tehtäväsi muodostuvat, mutta tehtäviäsi ovat ainakin:

  • Järjestön brändin ja strategian kehittäminen
  • Järjestön viestinnän ja varainhankinnan kehittäminen
  • Kehitysyhteistyön suunnitteluun osallistuminen
  • Hallituksen ja hallinnollisen työskentelyn koordinointi

FinnWID tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa sukupuolten tasa-arvoon ja naisten toimijuuteen liittyviin kansallisiin ja globaaleihin kysymyksiin. FinnWIDillä on laajat verkostot, joiden kautta löydät yhteistyötahoja ja pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. 

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtäviin tutustumisen marraskuun alussa. Virallinen, yhdistyksen sääntöjen mukainen, puheenjohtajan valinta tehdään yhdistyksen kevätkokouksessa helmikuussa 2020. Yhdistyksen hallitus esittää nyt valittavaa henkilöä jäsenistölle uudeksi puheenjohtajaksi. Kevätkokoukseen asti yhdistystä virallisesti johtaa nykyinen puheenjohtaja, joka vastaa myös perehdytyksestäsi tehtävään. 

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen tommi.kauppinen@helsinki.fi viimeistään 20.10.2019. 

Hakijoiden haastattelut järjestetään lokakuun loppupuolella. Kaikille hakijoille tiedotetaan valintaprosessin etenemisestä.

Tiedustelut ja lisätietoja tehtävästä nykyiseltä puheenjohtajalta, erna.alitalo@gmail.com.

FinnWID vuosikokous jäseneksi